Sopar dels miralls 2019, crònica

Fa unes setmanes compartíem al #gironamimpulsa la visita a Idibgi i la presentació del #sopardelsmiralls2019 . 

El sopar organitzat i ideat per J.M Planella com a eina de mecenatge per la investigació biomèdica de diverses malalties com el càncer, gastrointestinals, mentals i d'altres va tenir lloc a l’ Espai Mas Marroch del Celler de Can Roca. 

Els cotxes exposats d´Oliva Motor Girona ens obrien les portes a la meravellosa cúpula del Mas Marroch on ens esperaven uns entrants deliciosos com no podia ser d’altra manera tractant-se dels germans Roca i el seu equip. 
L’atenció excel·lent, afectuosa, detallista. 
No pateixis sinó has pogut provar alguna cosa perquè ells hi pensen i t’ho porten més tard. El sopar dels miralls té com a característica l’oportunitat de poder compartir taula amb alguna personalitat del món de l’esport, la cultura, la medicina, la societat...Amb qui algun dia has volgut “emmirallar-te” . 
Nosaltres, alguns dels amics no virtuals ni #igers de gironamimpulsa. Vam fer una taula compartida amb el doctor Sánchez de Toledo, l’admiració que sentim per metges com ell que dediquen tota una vida a salvar la vida dels infants més petits amb #cancer ens va fer decidir i així vam poder conèixer una eminència mèdica, aprendre i saber més sobre aquest món, sense dubte una conversa al màxim d’enriquidora. A la foto principal de l’àlbum que he compartir hi podeu veure la Mireia Vidal, amfitriona de la vetllada junt a l'escriptor Martí Gironell . 

També vam poder compartir i conèixer a Pilar Rahola, la Carme Ruscalleda, Josep Carreras, el Dr.Clotet, la Magda Carlas, en Gerard Quintana, l'advocat Cuevillas, Montserrat Tura, Martí Peraferrer  i moltes més persones que van voler ajudar a Idibgi en aquest sopar que no podia tenir millors postres,  els de la Judit Vasa per acabar una vetllada de la manera més dolça . 

Gràcies Xani i família Roca per ser-hi sempre! 

Els gironins i gironines mai us agrairem prou el que feu per la nostra ciutat, per fer costat a totes les bones causes que s’hi desenvolupen i a tots els seguidors de #gironamimpulsa que teniu la paciència de seguir, comentar i posar likes als post, esperem animar-vos perquè l’any que ve ens hi veiem. 


per a més informació. 







Comentarios

Entradas populares