On esmorzar saludable a Girona per gironamimpulsa

Sempre sentim a dir que l'esmorzar és l'àpat més important del dia, el fet és que ni les calories, ni els macronutrients necessaris, ni el temps és el suficient per la importància que té. 
És al cap de setmana quan solem donar a l'esmorzar el seu meritós reconeixement. 

Algunes propostes gironines per anar a esmorzar bé i saludable?






Un croissant saludable? Doncs si! Tenint en compte les bones mantegues que fan servir a Pastisseria Tornés, la xocolata autèntica i amb cacao del bo i la farina boníssima i de màxima qualitat.
Els entrepans estan fets de pa amb farines ecològiques i amb els millors ingredients. Recomanació Gironamimpulsa ? el d'alvocat i pernil salat!

Zona Parc del Migdia Girona
C/ Migdia, 51




Anem per la segona recomanació...Al bell mig de la Rambla, a l'edifici Norat, hi trobem Coffee Greens  una cafeteria cosmopolita i molt cool on en Federico, barista italià però un gironí de fons, us prepararà els millors cafès de Hidden Cafè BCN. Torrades amb mantega de cacahuet i plàtan, un açai bowl insuperable serien les recomanacions gironamimpulsa. Deixant els croissants i entrepans per altres recomanacions.





Sense cap mena de dubte el porridge més bo de la ciutat, no és casualitat! Els propietaris americans saben com preparar-lo millor que ningú...Gust de coco, mel de les rodalies i la millor fruita col.locada de la millor manera per fer una foto d'instagram mossegable.  
Al carrer de la Llebre, un carrer estret i petit que us portarà a una placeta moníssima que era quasi inexistent abans que arribés La Fàbrica.
Sortint, vigileu amb els ciclistes i entreu a veure qualsevol de les exposicions itinerants de Caixa Forum Girona, a un minut a peu. 


Orxata natural, pastissos gets de carbassa, pastanaga, xocolata raw...Tot al màxim de saludable a Bionéctar. Una opció healthy extrem, orgànic 100 per 100 però deliciós!

Al carrer Eximenis, al costat de la plaça de Santa Susanna del Mercadal. 








Porridge, torrada d'alvocat, chai, matcha...Opcions molt saludables si esteu pel centre comercial. A més si la vostra intenció és anar de compres després, no us sentireu gens pesats. 
Just davant del Zara, la recomanació esmorzar-preshopping ideal a Girona és a La Manon Girona

A la plaça Catalunya, hi podeu trobar un dels millors cafès de la ciutat acompanyats d'entrepans i croissants de La Puntual de dilluns a divendres. 
+ Cub serà la vostra opció si voleu gaudir de l'aire lliure estiu i hivern. 


Atelier Brunch & Cocktails al carrer Figarola, a prop de les vies del tren i de la devesa de Girona, podrem gaudir el cap de setmana d'un esmorzar brunch ideal on no hi falta de res. Memorable el chia bowl, les torrades amb alvocat i els sucs recèn expremuts. 
El croissant...No seria el seu punt fort, però el preu i la resta el compensen. 
I si sou com gironamimpulsa que no hi ha diumenge sense croissant, llavors podeu anar al carrer Ramón Turró i comprar-ne un a La Puntual, recèn fet, artesà i aquest si! De memòria gustativa. 



I per últim...Ho hem dit moltes vegades, un dels llocs preferits de Gironamimpulsa per esmorzar, dinar, berenar i sopar! The Federal Cafè Girona, l'ambient del barri Vell, la decoració cosmopolita, i sobretot la qualitat de tot el que fan el posen a la llista d'imprescindibles si veniu a la ciutat. 
Pancakes, torrades amb alvocats, ous fets de totes les maneres possibles, pastissos deliciosos i variadíssims, torrades amb mantega i melmelada i les immillorables French Toast !!!
No sabreu què triar i sortireu buscant a l'agenda el proper dia per anar-hi. 

I a vosaltres?

On us agrada més anar a esmorzar?





Comentarios

  1. De moment només he estat a dos: La Fàbrica (em va encantar!) i Coffee Greens. Serà qüestió de venir més per Girona i probar els demés llocs ;)
    un petoent Maria Angels!

    Eli

    www.curly-style.com

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares