Restaurant Can Bufí, de les vinyes a la bona taula!


L'arribada al restaurant ja és gran! L'entorn ple de vinyes arrelades a la masia ens aventuren el bo que viurem.
Des de fa tres anys, can Bufí és un celler de cava i vins en una finca situada prop de l'espectacular conjunt d'edificacions de can Vidal de Llobatera, un casal que figura a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i que ha quedat vinculat a la història de la tercera guerra carlina per l'estada, en un dels masos, del general Savalls i el seu esta major, del qual formava part el mateix Joan Vidal de Llobatera. Si voleu saber més sobre la història us recomano amb fervor que mireu i llegiu la revista de les Gavarres publicada a Cassà de la Selva. 

Mentrestant, continuarem explicant la gastronomia que trobareu a can Bufí de Llagostera. 

En Jordi Tarinas i el seu pare Joan, han volgut donar més vida a la nostra comarca ja d'entrada rica activant aquesta finca de moment restaurant i en breu hotel que acull una de les cuines més excelces de la contrada. El xef Pol Casadevall i el seu equip ens tenen preparats menus degustació, plats a la carta i menus diaris. 







Detalls de cortesia per fer de l'experiència can Bufí del tot memorable. 

Un servei atent, jove, fresc i disposat a satisfer tot el que necessiteu. També molt bona predisposició cuidant les alèrgies i intoleràncies. 



En l'àmbit decoratiu predominen uns interiors amb materials nobles com el ferro, la fusta, el vidre. Un terra blanc que il.lumina i dóna claror, llum i sensació de netedat a la masia. 






Els primers plats del menú que hem degustat, deliciosos!

Una fusió de mar i muntanya en un caneló de pollastre rostit i escamarlans, un steak tartar al punt just de tot, una sorpresa dins una fulla d'enciam...




La carn de Llagostera i de la província de Girona en general és deliciosa, bon producte i bona elaboració. 


Ens han sorprès gratament els ous de Llagostera cuits a baixa temperatura acompanyats amb la francesa parmentier amb patates de proximitat com tots els productes de can Bufí. El pa, que sol ser l'abandonat dels restaurants estelars, també és un gran protagonista al restaurant. 
Crosta cruixent amb "butllofes" que denoten una bona cocció i una molleda blanca i suau que no obviarà el sacar-hi pa del final. 



Anem pels arrossos?

Ens imaginem tornant de qualsevol de les platges de la Costa Brava: S'Agaró, Platja d'Aro, La Conca, St.Pol ...Demanant una amanida d'entrant i un dels arrossos proposta.

Exquisits!

Arròs negre amb fruits de mar


Arròs  melós de confit d'ànec. 



Arribades les postres; Coulant i Lemon Pie. 

Pels més llaminers, imprescindible el coulant digne del millor restaurant de París.

El sucre just per endolcir una àcida llimona refrescant pel Lemon Pie que un s'imagina assaborint-lo al Hyde Park londinenc. 


Una aposta segura. 

Ideal per celebracions, convencions de feina, menus diaris, de cap de setmana i 

un imprescindible al TOP TEN Girona i província. 


Comentarios

Entradas populares