Experiència Cloud a l' Alabriga Sea Club


Alabriga Sea Club és un club-restaurant per prendre el sol, nedar a la piscina, gaudir dels còctels d'en Luca Effori, el menjar del cuiner Abraham Artigues , tot, amb vistes a la sensacional platja de Sant Pol. 
Les cabines "cloud" es transformen de confortables llits per prendre el sol a unes taules per a sis persones on podreu dinar al costat de la piscina amb uns para-sols que s'obren i es tanquen fàcilment segons si us agrada més o menys pendre el sol.






A la nit, la música en viu, les espelmes, els còctels i les vistes nocturnes a la badia de S'Agaró transformen l'espai en un altre completament diferent. Deixarem la nit per un altre post, i avui us voldria parlar de l'experiència a la piscina.



L'arribada és a l'hotel Alàbriga on amablement s'ocupen del teu cotxe, l'hotel queda a mà dreta pujant de la platja de Sant Pol.
Només caldrà travessar i baixar les escales que et porten als clouds i piscina amb vistes al Mar Mediterrani.

La proposta inclou tovalloles, aigua, accès al vestidor i dutxa de la piscina, bany als jacuzzis d'aigua calenta i freda i per suposat, nedar a la sensacional piscina on sinó fos per l'absència d'onades no sabríeu distingir on esteu nedant.

El dinar ens ve de mans del cuiner Abraham Artigues, que ha deixat les platges de la Ponderosa a Mallorca per venir a la Costa Brava. Una cuina amb el producte que coneixem tan bé, el de la nostra comarca.






La proposta de l'experiència Cloud-Sea Club ve amb uns entrants com poden ser unes croquetes de gambes, calamars amb maionesa de taronja i ceviche o tartar de verat. Seguim amb un arròs del "Senyoret" servit mirant el mar. Un filet fumat amb llit d'albergínies i unes postres a l'alçada de "la pel.lícula" , lemon pie, pastís de pera i canyella, crumble de xocolata maridat amb gelat!

Les begudes del dinar entren també a la proposta.
















A mitja tarda? Us ve de gust un còctel? Doncs teniu un dels millors barman
En Luca Effori, un italià que fa 7 anys va deixar el seu país natal, i que fa de la seva professió un veritable art. 

Tot això és el que inclou el "pack-Cloud" de Alabriga Sea Club de l'Hotel Alàbriga, el preu de tot: parking tot el dia i el plan que us acabo d'explicar de 10 a 7 de la tarda és de 110 euros. Una magnífica opció per sorprendre quan hem de fer un regal. La Carla Torrent, impulsora d'aquesta nova manera d'entendre el Club, us informarà de tot el que necessiteu; us deixo el seu telèfon: 676652311





Comentarios

Entradas populares