Top Estilistes Hair Designer


La Isabel Parramon i en Robert Gumbau de Top estilistes Hair Designer de Cassà de la Selva tenen debilitat per les núvies, dominen la tècnica de la coloració del cabell, són especialistes en allisats definitius coneixedors de l'ofici pel seu bagatge arreu del món. 
Han seguit la dita : "Roda el món i torna al born".
I per sort, el seu "born" està a Cassà de la Selva, a 15 minuts en cotxe de Girona.
El saló de bellesa i cura personal, està decorat de manera lluminosa, pensant en el confort dels clients, l'horari és personalitzat cosa que et permet no haver de fer cua i esperar torn. Cuiden tots els detalls de cortesia; cafè, beguda, tovalloletes individuals al bany...


La seva creativitat, inquietud i el bon saber fer es plasma també a les seves xarxes socials i al "catàleg" originals de pentinats en un format "polaroid" molt pràctic alhora de triar quin resultat t'agradaria.


Si hagués de quedar-me amb una cosa és la confiança que et transmeten com a professionals, això fa que estiguis tranquil per viure una experiència de cura del cabell fabulosa; productes boníssims i adequats a les necessitats de cadascú, rentat de cabell amb massatge relaxant, temperatura i pressió de l'aigua al punt, raspall que llisca sol i a sobre un resultat final que compleix i supera expectatives. 


A la foto de continuació hi podeu veure la maleta que utilitzen per maquillar i que ens convida a entrar al local.



Si necessites corregir el color i reforçar-lo amb unes babylight per donar més lluminositat, si estàs pensant en un canvi d'imatge, si ja toca fer un tractament de keratina que reguli el teu "frizz", o simplement vols gaudir d'un moment per a tu, relaxant i sortir content amb la teva imatge, t'agrada provar llocs nous però alhora t'agrada sentir-te com a casa,  ja tens una bona recomanació!

Gràcies per llegir el post, seguir les recomanacions gironamimpulsa i fins molt aviat!




Us deixem a més les bases del sorteig d'un tractament de keratina més pentinat Top Estilistes & gironamimpulsa :

1.Fer like a la foto d'instagram
2.Seguir les dues comptes d'instagram
3.Avisar a algun amic o amiga que també tinguin instagram deixant un comentari al post


Diumenge dia 3 de febrer al vespre, LIVE amb el sorteig.












Comentarios

Entradas populares