Hotel Mas Rabiol, hotel rural recomanat per gironamimpulsa


El primer que m'agradaria comunicar és que si  us agrada el post, les fotos i el criteri del gironamimpulsa, teniu un codi de descompte molt interessant per la vostra estada a Mas Rabiol utilitzant el codi >  gironamimpulsa 



L'encant de les bigues de melis i la pedra expliquen la història de la casa i respecten tota l'essència de l'Hotel Mas Rabiol 

T'hi sens com a casa des del primer moment. La Glòria i en Carles han cuidat cada racó de la masia, els detalls de cortesía estan presents en tot moment i es nota que és una casa viscuda i estimada.
Persones feineres, que tan et preparen un plat d'escudella com ajuden a portar a terme alguna obra de millora. 
L'olor de l'ambient, de la roba blanca, el sabó de bany, la taula ben parada, les flors delicades, la nitidesa de cada estança fan que els objectes decoratius no hi pesin i t'hi facin sentir còmode. 



















Què fer pels voltants?
Ubicada en un punt neuràlgic, fa que l'estada encara sigui més atractiva; Peratallada, La Bisbal, Pals, Vulpellac, una passejada per qualsevol d'aquests pobles farà que la tornada a la casa encara sigui més ben valorada. 
El mar és a tocar. 


Una recomanació dolça Gironamimpulsa ?
Qualsevol dels pastissos de Sans de La Bisbal; bracets de crema, bisbalenc, rus, pastís de formatge...
Una de gastronomica? Un arròs al Sol Blanc
Una de cultural? ruta mediaval per Peratallada 
Tradició? Un forn ceramista de la Bisbal 
Per dir una sola cosa de cada és clar. 

La Glòria et pot "lligar" qualsevol pla que t'agradi; bicicletes elèctriques, passeigs amb barca marinera prenent un vermutet, massatges terapèutics, fins i tot un vol en globus!
Gironamimpulsa ha gaudit de l'estança a la tardor, contemplant els colors groguencs, sentint l'olor, la frescor i la melodia de la pluja i ha estat preciós. 
Cada estació, les seves excel.lències. 



Hotel boutique Mas Rabiot


Hotel Mas Rabiol en un dia de tardor plujós


L'estada a l'Hotel Mas Rabiol ha estat fabulosa. Molt recomanable si us agraden les coses que hem ressaltat al post. 



Comentarios

  1. Ho conec i realment és un hotel amb mooolt d'encant, tot està cuidat al detall, et fan sentir com a casa, et cuiden i et mimen que quan arriba l'hora de marxar no en tens cap ganes. La Glòria i el Carles et fan sentir com part de la família. Val molt la pena, us ho asseguro.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I amb viatgers com molts que gaudiu de nosaltres som feliços i ens doneu empenta per fer mes i mes.Us estimem

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares