Hotel Aromar, l'hotel més Pinterest de la Costa Brava








Em va cridar l'atenció des del passeig marítim de Platja d'Aro un marbre d'un rosa pastís delicadíssim on reposava una orquídia blanca, alta espigada i senyorial.
Unes cadires daurades però gens palauenques acompanyaven la barra del bar de l'hotel. 
El logo, el hall, l'olor...Tot em va fascinar des del primer moment.
I penso que és el que passa a la majoria dels turistes, estiuejants i platjarencs i platjarenques que encara no es creuen la transformació d'un dels hotels més emblemàtics d'aquesta localitat marítima, viva, alegre, comercial...No és un poble, tampoc una ciutat; és simplement Platja d'Aro. 
Una localitat de la nostra Costa Brava que no dorm mai, ni mai fa vacances i que vindria a ser pels de Girona com el Biarritz pels de Bilbao, el Los Hampton pels de NY, Cannes pels parisencs.

Realment molt recomanable l'experiència Aromar per qui vol gaudir de mar, una platja fabulosa i única amb una meravellosa sorra i aigües cristal.lines, un passeig estil Miami, locals per gaudir, botigues on mirar o comprar o les dues coses. Un hotel que conjuga la modernitat i excel.lència de materials i disseny amb un tracte familiar, afable que et fan sentir com a casa, lluny dels esnobismes i superficialitat. Estan allà per servir-te, per donar-te conversa si la vols, per cuidar-te. L'experiència d'altres negocis relacionats amb l'hostaleria i la gastronomia asseguren la resta de preguntes que us pugueu fer. 

Us deixo unes fotos gironaimpulsadores per acabar-vos d'animar a fer la reserva a Hotel Aromar










Felicitats xarquitectos, Alfred Alabau , Bow Design by Cristina Lloret  i la resta de l'equip per aquest extra de bon gust. També a tu Paula Las Heras per l'entusiasme amb què ho transmets tot!







Comentarios

Entradas populares