BioPhyto a Centre d'Estètica Umina

Avui ens agradaria fer-vos una recomanació; un centre d'estètica que ens apassiona, el Centre d'Estètica Umina de la Rambla de Girona.


Situat en un edifici emblemàtic de la ciutat, la galeria Bells Oficis que emplaça també el B&B amb el mateix nom i que reconeixeru a la Rambla com un dels bells edificis de Rafael Masó.

Aquest edifici amaga racons que no deixen indiferent a les persones amb sensibilitat estètica, arquitectònica i sobretot dels detalls.


Us parlarem però com hem dit de què podeu trobar al Centre d'Estètica Umina. Primer de tot, val la pena remarcar el tracte personal i l'atenció personalitzada que rebreu desde el primer moment.

Us faran una valoració prèvia, realista i efectiva del que necessiteu; siguin tractaments de cos, facials, depilacions...a Girona hi ha centres d'estètica de molta qualitat i professionalitat.
Però aquest ofereix a més una relació preu-qualitat-tracte-facilitat d'horaris-lloc acollidor fabulosa!

Us parlarem d'un tractament que hem pogut provar recentment:
BioPhyto, un nou tractament de la firma que consta d'un peeling que actua amb una activitat de dins cap a fora de la pell. 
Pot ser que et provoqui una mica de picor però immediatament es veu el canvi regeneratiu de la pell millorant el rendiment cel.lular d'aquesta ja que actua sobre els processos escencials.
Combina les qualitats d'actius tradicionals botànics amb altres que provenen de les investigacions científiques més punteres.
Aquesta línea, reequilibra les funcions vitals de la pell i està expressament indicada per començar qualsevol tractament de la pell. Restaura les defenses naturals de la pell i la protegeix. 
La pell recobra, en donem fe l'aspecte radiant i revitalitzat.
La Magda, propietària del centre, ens explica que la formació que reben de la casa Christina Cosmetics és molt bona i això els permet aplicar el tractament amb un protocol adaptat a cada persona i a les seves necessitats.
Aquest tractament, no té ni parabens, ni ingredients d'origen animal, petroquímics, colorants...per això el fa també indicat a persones que han estat sotmeses a quimio o radioteràpia.

Tractament de la mateixa marca Christina per el ritual de neteja matí/vespre



Aquesta crema Rose Day Cream de Dr. Hauschka una de les nostres preferides. Indispensable per qualsevol època de l'any...de les que s'han de tenir sempre a casa.


Si us ha agradat el post, us en explicarem més properament.

Comentarios

Entradas populares