Christmas Market Konig Nord


Nadal és temps d'alegria, retrobaments, oracions, nadales, disculpes, il.lusions, llargues tertúlies, regals, detalls, cases decorades, pessebres, arbres, bouquets d'acolliment... 


Fer especials aquests  moments que es viuen en família i amics, depèn principalment de la manera d'encarar-lo...si és amb il.lusió, bona disposició i servei als altres ja tenim un bon començament.

Sovint ens venen les presses per comprar detalls per les persones estimades i allò que hauria de ser un bé, s'acaba convertint en un frisar. 

Aquest passat dissabte 19 de desembre, el Konig Nord ens ha tingut una sorpresa preparada per fer de les compres pròpies i per els altres un plaer, el Christmas Market Konig Nord: 
mermelades i confitures de Can Bech, turrons de la Pastisseria Néctar,mobles i decoració estil shabby chic amb  El taller de Laura Bartra, La-Bu amb joguines i complements pels més petits, Chicandtravel, papereria Massegur, flors, mobles de la provença, espelmes, barrets.

El paratge del Konig Nord és realment especial i màgic. Té l'encant autèntic que només tenen els llocs cuidats per persones encantadores.

Passejar per el mercat nadalenc més "chic" de Girona va ser un veritable plaer i font d'inspiració.


Felicitem la iniciativa, l'aplaudim i esperem que hi hagin moltes més edicions nadalenques...o estiuenques!

















Comentarios

Entradas populares