El millor croissant de Girona
Començar bé el dia a Girona té nom: Croissant Sweets by Abraham Balaguer
Sens dubte, el millor croissant de Girona!
Té les característiques necessàries per ser un croissant 10:
Cal dir que la major part de croissants són precuits, és a dir, congelats i enfornats. Al moment, si!
però congelats i és clar, com que pa calent, no n'hi ha de dolent,
ens conformem amb "la imitació" de l'estrella de la fleca-pastisseria: el croissant
L'aspecte del croissant és molt important.
Color caramel, crostra ben feta, ha d'estar ben cuit i ser brillant.
Hauria de tenir la marca de la cocció molt més fosca que la part superior del croissant.
Aquest fet s'aconsegueix en un forn artesà.
El feuilletage del croissant de Sweets és evident i prova irrefutable de la seva artesania.
Al estirar el croissant per les "banyes" es "desfulla" el croissant de manera òptima i no
segueix el croissant sencer com passa als croissants industrials.
Sobretot, feu servir també el sistema olfactiu per poder apreciar l'olor de farina torrefacta, caramel,
mantega...una complexitat olfactiva que no us deixarà indiferents.
Un croissant cruixent per fora i melós per dins que es desfà a la boca.
Croissants del món,
deformes, hiperbòlics, cornuts,
garrafals, empanats, vegetals, àrids, gelats,
recremats, durs, embotits, mermelats...
En plena ignorància de tanta bastardia
es daura i es desfà lentament
El croissant de Sweets
Amor de mare
Alternativa cívica
Oració del matí, felicitat!
Comentarios
Publicar un comentario